Joutsenmerkki Tikkurilan Ultra-talomaaleille

Tikkurilan uudistuneelle ja laajentuneelle Ultra-ulkomaaliperheelle on myönnetty oikeus käyttää pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä. Merkin käyttöoikeuden saivat talomaalit Ultra Matt, Ultra Classic ja Ultra Lux.

Ultra-maalit on kehitetty Suomen vaativaan ilmastoon. Ne ovat ensimmäinen suomalaisen tuotekehitystyön tuloksena syntynyt ulkomaalien tuoteperhe, jolla on oikeus käyttää Joutsenmerkkiä. Niiden polyakrylaattisideaine takaa erinomaisen värin ja kiillon pysyvyyden.

Ultra-maalit hylkivät erittäin hyvin likaa ja vettä, ja Ultralla maalattu pinta pysyy uudennäköisenä pitkään. Maalit sopivat sekä ennen maalatuille että pohjustetuille tai teollisesti pohjamaalatuille ulkoverhouksille. Ultra on paras mahdollinen vaihtoehto myös Tikkurilan ProHouse-menetelmällä teollisesti pintamaalattujen ulkoverhouspaneelien viimeistelymaalaukseen ja huoltomaalaukseen. Ultralla voidaan saavuttaa jopa 20 vuoden huoltomaalausväli.

Kiiltoasteita Ultrassa on kolme: himmeä Ultra Matt, puolihimmeä Ultra Classic ja kiiltävä Ultra Lux.

ultrat joutsenmerkein heijasteella

Vuonna 1989 käyttöön otettu Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki. Se on virallinen ympäristömerkintä, joka asettaa tuotteille ehdottomat ympäristö-, terveys- ja laatu-vaatimukset. Joutsenmerkin saanut maali kuuluu ryhmänsä vähiten ympäristöä kuormittaviin tuotteisiin. Vaatimuksissa otetaan huomioon tuotteen koko elinkaari raaka-aineista, tuotannosta, käytöstä ja toiminnasta aina jätteisiin saakka. Merkin avulla ohjataan kuluttajia ja muita ostajia tekemään ympäristön kannalta viisaita valintoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s