Kevättalven lumoissa

Elinkö juuri elämäni kauneimman talven? Tuntuu, että puhdas puuterilumi peitti kaiken uudelleen ja uudelleen päivien vaihdellessa kauneimman kruunua. Maiseman väriyhdistelmät vaihtuivat joka päivä erilaisiksi.

 kevattalven-lumoissa-mosaiikki

Ihana lumi elää vaihtuvien lämpötilojen mukaan. Hanki on uskomaton. Sen timantit säihkyvät pimeässäkin ja päivällä aurinko muokkaa hangen pintaan läikehtivien hohtopälvien tilkkutäkin.

Puut on kuin kuorrutettu isoin painavin sädehtivin jalokivin, jotka pakenevat auringon lämpöä ilmestyäkseen taas pistävän yöpakkasen kosketuksesta. Talvi-illan kauneus on hengästyttävästi läsnä, se on aivan hiljaa mutta tunkee sisään. Pakkasen sylistä on kuitenkin palattava takkatulen lämpöön. Ajatuksissa sädehtivät vielä pitkään kaikkialla loistavat timantit.

kevattalven-lumoissa-maalaus

Seinä on pohjamaalattu Harmonylla Y487. Pinnalle on telattu sekaisin kahta Tunto Hienoa, sävyt Y487 ja X487. Pinta on kuvioitu ruutumaiseksi leveällä siveltimellä pyyhkien. Jokaisen ruudun päälle on lisätty siveltimellä Taika maalia sävy 2095. Märkä Tunto+Taika -pinta on tasoitettu muovilastalla lyhyin vedoin ruutumaiseksi.

kevattalven-lumoissa-Stardust

Seinä on pohjamaalattu Harmonylla Y487. Pinnalle on telattu sekaisin kahta Tunto Hienoa, sävyt Y487 ja X487. Pinta on kuvioitu muovilastalla ristiin-rastiin pyyhkien. Kuivalle Tunto-pinnalle on telattu Taika Stardust kimallelasyyri Hopeaa ristiin-rastiin.

Kuvat ja teksti Eeva Chydenius

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s