Martinlaakson värikäs alikulkutunneli valmistui

Martinlaakso_alikulku_03

Tänään oli viimeinen työpäivä, ja suuri urakka on viimein ohi.  Aurinkoisessa säässä viimeistelimme maalauksemme, joita olemme työstäneet tämän viikon ajan. Nämä neljä työpäivää ovat pitäneet sisällään hauskaa huumoria, sotkuisia vaatteita ja mukavia ihmisiä. Olemme päässeet muuttamaan sotkuisen harmaan alikulkutunnelin värikkääksi ihmemaaksi.

Martinlaakso_alikulku_06

Martinlaakso_alikulku_05

Martinlaakso_alikulku_02

Miksi lähdimme mukaan projektiin? Tilaisuus oli loistava. Kotona ja koulun kuviskursseilla tulee usein maalattua vain pieniä ja yksityiskohtaisia teoksia, jotka lopulta päätyvät sängyn alle tai roskiin. Nyt oli mahdollisuus päästä tekemään jotain suurta ja näkyvää yhdessä muiden kanssa. Plussana tietenkin kuviskurssi, jonka projektiin osallistuvat saivat.

Rento yhdessä tekeminen ja lähiympäristön muuttaminen viihtyisämmäksi ovat olleet projektin parasta antia. Ohikulkijoilta on tullut paljon positiivista palautetta ja maalausprojekti innosti myös ulkopuolisia kokeilemaan. On ollut hienoa päästä mukaan Street Art Vantaan projektiin.

Linda Kotilainen ja Vilma Reen

Martinlaakso_alikulku_04

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s