Viidakkokuume valtasi Tikkurilan tunnelin

tikkurila_alikulku_01Termi ”betoniviidakko” sai aivan uuden merkityksen, kun Vantaan Tikkurilantien alikulkutunneli koristeltiin eloisalla ”Ihmeviidakko” -teemalla. Tunneli sijaitsee aivan Heurekan ja Veinin myllyn vieressä.

tikkurila_alikulku_02tikkurila_alikulku_03tikkurila_alikulku_04

Street Art Vantaan järjestämän työpajan tarkoituksena oli,  että jokainen osallistuja sai vapaasti ideoida ja maalata teemaan sopivista aiheista. Myös Tikkurila Oyj:n Marika Raike osallistui maalausprojektiin ja kommentoi tapahtumaa seuraavasti:

”Oli upeaa nähdä, miten jengi inspiroitui toistensa ideoista ja huomasi, että myös muiden maalauksien päälle voi maalata. Tämä toi yksittäisiin taidonnäytteisiin vähän kerroksellisuutta, ja vaikka jokaisella maalarilla olikin omat ohjat käsissään, muodostui tapahtumasta ennen kaikkea kollektiivinen seinämaalausten työpaja.”

tikkurila_alikulku_05tikkurila_alikulku_06tikkurila_alikulku_07

 

 

2 thoughts on “Viidakkokuume valtasi Tikkurilan tunnelin

  1. Päivitysilmoitus: Street Art Vantaa / 3 tunnels | Portfolio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s